Reklamacije i vraćanje proizvoda

 

Poštovani kupci
 
Ukoliko niste iz nekog razloga zadovoljni kupljenim proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate u roku od 14 dana od datuma primitka proizvoda. Kontaktirajte nas na [email protected] ili na broj mobitela 00385(0) 95 366 7166. Pritom nam pošaljite sljedeće informacije:
-broj narudžbe
– broj računa
– Vaši podatci (ime, prezime i adresa)
– opis reklamacije
Uvjeti za povrat:

Originalni račun – potrebno je posjedovati originalni račun

Originalno pakiranje i ambalaža – roba ne smije biti oštećena te treba biti u originalnoj ambalaži. Ne možemo prihvatiti oštećenu robu te robu koja nije u originalnoj ambalaži.

Reklamacije (zbog neispravnog ili oštećenog artikla) odobravamo unutar jamstvenog roka u slučaju neispravnog artikla tj. ako artikl nije moguće koristiti za njegovu namjenu.
Povrat, zamjenu ili reklamaciju ne možemo odobriti u slučajevima kada je roba vidljivo korištena i oštećena, a ne radi se o tvorničkoj greški već je ista nastala uslijed nepažnje kupca ili nekog drugog razloga. Ponovno napominjemo da je potrebno pregledati robu prilikom preuzimanja od dostavnih službi. Ukoliko postoji oštećenje, tada je potrebno odbiti preuzimanje robe. Ukoliko kupac preuzme robu tada se smatra da je roba preuzeta neoštećena. Ako je oštećenje prouzročeno prilikom transporta takav proizvod reklamirajte kod dostavne službe, a u svakom slučaju obavijestite i nas.
Postupak povrata proizvoda:

Ispunjavanje Zahtjeva za povrat/zamjenu: za svaki povrat, zamjenu ili reklamaciju potrebno se najaviti putem e-mail adrese [email protected] ili na broj mobitela 00385(0) 95 366 7166. Potrebno je poslati pripadajuće s vidljivim problemom te presliku originalnog računa

Nakon što zaprimimo Vaš zahtjev za povratom, zamjenom ili reklamacijom, isti ćemo provjeriti te Vam se povratno javiti u roku 1-3 radna dana

Nakon potvrde i odobrenja zahtjeva, potrebno je da Vi pripremite artikl za povrat. Sve pošiljke moraju biti prikladno upakirane u originalnu ambalažu. Predlažemo da koristite pakete u kojima je roba dostavljena. Uz pošiljku pošaljite i originalni račun. Molimo Vas da na paketu vidljivo naznačite POVRAT ROBE kako bi znali što ćemo napraviti s paketom te da nas pravodobno obavijestite o povratu paketa.

Adresa za povrat je:
Auto kuća Bošnjak EU d.o.o.
Glavina Donja 465C
21 260 Imotski

Nakon što zaprimimo paket, izvršit ćemo kontrolu te Vas kontaktirati nakon pregleda pošiljke. Ispravno stanje artikla i mogućnost zamjene/povrata se potvrđuje kupcu putem e-maila. Zamjenski proizvod šaljemo putem naše ugovorene dostavne službe. Ukoliko nismo u mogućnosti nabaviti zamjenski proizvod, odobrit ćemo povrat novca. vraćamo ovisno o nčinu plaćanja prilikom narudžbe.

Posljedične štete nastale dobivanjem neodgovarajućeg proizvoda, oštećenja istog, tvorničke greške, nepravilnog rukovanja isključene su i ne nadoknađujemo ih. Nadalje, kupac snosi sve troškove eventualne montaže i demontaže, kao i lakiranja. U slučaju da je oštećenje nastalo nepravilnim korištenjem ili rukovanjem s Vaše strane, sve troškove nastale time snosite u cijelosti.
Zadržavamo pravo da slike i specifikacije proizvoda nisu 100% identične.